Υπουργός στην Βραζιλία: «Να μπει άμεσα φυλακή ο Ρομπίνιο»

Υπουργός στην Βραζιλία: «Να μπει άμεσα φυλακή ο Ρομπίνιο»
Photo Credits: INTIME

Η Υπουργός για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Βραζιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Υπουργός για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Βραζιλία, Νταμάρες Άλβες, υποστήριξε ότι ο Ρομπίνιο, ο οποίος καταδικάστηκε για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό, πρέπει να φυλακιστεί άμεσα.

Την άμεση φυλάκιση του Ρομπίνιο για την καταδίκη του για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό στην Ιταλία, το 2017, ζήτησε η Υπουργός για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την οικογένεια και την γυναίκα στην Βραζιλία, Νταμάρες Άλβες.

«Άμεση φυλάκιση, δεν έχω κάτι παραπάνω πω. Ακόμα χωράει έφεση, αλλά η διαρροή των ηχητικών ντοκουμέντων… Τι άλλο θέλετε; Φυλακή. Κανένας βιαστής δεν πρέπει να χειροκροτηθεί» τόνισε έξαλλη η Άλβες, αναφερόμενη στον βετεράνο επιθετικό, η μεταγραφή του οποίου στην Σάντος ακυρώθηκε, εξαιτίας των αντιδράσεων, με αφορμή βεβαίως την υπόθεση του ομαδικού βιασμού.

«Είμαι αθώος» υποστήριξε ο 36χρονος άλλοτε επιθετικός των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν, μεταξύ άλλων, την… μη μεταγραφή του οποίου εξήρε η Νταμάρες, η οποία μάλιστα είναι ευαγγελική πάστορας.

«Ο τύπος (σ.σ. Ρομπίνιο) θέλει να γυρίσει στο γήπεδο για να ποζάρει σαν ήρωας;» αναρωτήθηκε η Υπουργός, η οποία σχολίασε και τις τηλεφωνικές διαρροές που χρησιμοποίησε η ιταλική δικαιοσύνη για να καταδικάσει τον Ρομπίνιο, στις οποίες ο βετεράνος ποδοσφαιριστής ακούγεται να λέει ότι δεν του… καίγεται καρφί για την συγκεκριμένη υπόθεση, γιατί «η γυναίκα ήταν εντελώς μεθυσμένη».

«Η αίσθηση όλου αυτού μου προκάλεσε τάση για εμετό. Ήταν τραγικό να διαβάσω αυτό που διάβασα για έναν ποδοσφαιριστή με τέτοια φήμη. Είναι ένα έγκλημα που δεν αξίζει καμία παραχώρηση προς τον βιαστή» πρόσθεσε η Άλβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X