Σπουδαίο deal του BCL για ζωντανές μεταδόσεις αγώνων στις ΗΠΑ

Σπουδαίο deal του BCL για ζωντανές μεταδόσεις αγώνων στις ΗΠΑ
Photo Credits: INTIME

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ολοκλήρωσε το BCL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ολοκλήρωσε το BCL, καθώς οι αγώνες της διοργάνωσης θα μεταδίδονται ζωντανά και στις ΗΠΑ, μέσω του δικτύου BeIN Sports!

Το BCL εξελίσσεται και επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό η διοργάνωση της FIBA προχώρησε σε μια πολύ σημαντική συνεργασία, η οποία την βάζει για τα καλά σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αγορές του πλανήτη, αυτή των ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό η διοργάνωση υπέγραψε συμφωνία με το αθλητικό δίκτυο BeIN Sports, για τις μεταδόσεις των αγώνων στις ΗΠΑ, καθώς το συγκεκριμένο δίκτυο εξασφάλισε τα δικαιώματα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η διοργάνωση θα προβάλλεται από το BeIN Sports Xtra, το δωρεάν ζωντανό αγγλόφωνο αθλητικό κανάλι που μεταδίδει πρόγραμμα 24/7, αλλά και από το ισπανόφωνο κανάλι του ΒeIN Sports.

Κάθε εβδομάδα θα μεταδίδεται ένα παιχνίδι (μαζί με επαναλήψεις) κι αυτό θα ισχύει έως το τέλος της σεζόν. Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα της Iberostar Tenerife κόντρα στην Bakken Bears. Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία για την BCL, καθώς αντιπροσωπεύει την πρώτη συμφωνία τηλεοπτικών δικαιωμάτων στη Βόρεια Αμερική από την έναρξη της διοργάνωσης το 2016.

Ο Αντόνιο Μπριτσένιο, διευθύνων σύμβουλος του BeIN Sports για τη Βόρεια Αμερική, δήλωσε: «Το Basketball Champions League είναι ένα καταφύγιο για πολλούς Αμερικανούς και Καναδούς αθλητές, πολλοί από τους οποίους είναι πρώην παίκτες του NBA και του NCAA. Η προσθήκη του BCL στο παγκόσμιο πρόγραμμα του BeIN Sports είναι απλά ένας ακόμη τρόπος για να διαφοροποιούμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ψυχαγωγία που να ταιριάζει σε όλους τους λάτρεις των σπορ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, είπε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε με το BeIN, ένα παγκόσμιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, που ειδικεύεται στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία. Η προβολή του Basketball Champions League θα μεγιστοποιηθεί χάρη στη μετάδοση των αγώνων στις ΗΠΑ και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε το Basketball Champions League να επεκτείνεται μέσω αυτής της ψηφιακής κάλυψης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X