ΑΕΚ: Για το καλύτερο με Εθνικό

Εικόνες από το ματς στο πόλο Γυναικών ΑΕΚ-Νηρέας
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε η αθλήτρια της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό για την 3η αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Εθνικό Πειραιώς υποδέχεται απόψε στις 21:00 η ΑΕΚ στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Η “Ένωση” μετά τη νίκη στη Λάρισα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να κυνηγήσει άλλο ένα τρίποντο το οποίο θα τη διατηρήσει στα υψηλά… στρώματα της βαθμολογίας.

Η Κική Λιόση για ακόμα μία φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τις: Τσουρή, Πρωτοπαπά, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Καράβου, Δανέζη.

Η Κική Στρατιδάκη δήλωσε στο aek.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό:  «Στόχος μας για το παιχνίδι είναι να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε και να βγάλουμε στο νερό πράγματα που έχουμε δουλέψει στη προπόνηση. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Ο Εθνικός έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, στα “χαρτιά” φαντάζει ως το φαβορί, αλλά και εμείς θα παίξουμε στο 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X