
Κάτι ασυνήθιστο για την ΑΕΚ
Ενδεκάδα… ειδικής ανάγκης επέλεξε ο Μάσιμο Καρέρα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
Λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών, η Ενωση στερούνταν πολλούς βασικούς της παίκτες και μετά από αρκετό καιρό, το βασικό σχήμα του Δικεφάλου δεν είχε έντονο ελληνικό στοιχείο.
Αυτό γιατί ο μοναδικός βασικός Ελληνας ήταν ο εκ των διακριθέντων του ντέρμπι, Παναγιώτης Τσιντώτας. Στην πορεία πέρασαν στο παιχνίδι οι Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος, ενώ στον πάγκο έμειναν και στα 90′ οι Μαχαίρας και Μπότος.
Ο Στράτος Σβάρνας που επρόκειτο να ξεκινήσει βασικός επέστρεψε ενοχλήσεις από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, ο Πέτρος Μάνταλος ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης ταλαιπωρείται από θλάση.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ στο βασικό του σχήμα είχε τρεις Ελληνες. Ο λόγος για τον Μιχαηλίδη, τον Γιαννούλη και τον Τζόλη, ενώ στον πάγκο δίπλα στον Αμπελ Φερέιρα δεν υπήρχε άλλος Ελληνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

Έξαλλος ο Μπεράρντι: Τον κράτησαν με το ζόρι πριν αρπάξει οπαδό της Σασουόλο! (VIDEO)

Οι «3+1» μεταγραφές της ΑΕΚ και η πολύ σωστή απόφαση για Αθανασιάδη

Χαμός στους Νετς: Ο Ντουράντ έθεσε όρο, ή ο ίδιος ή ο Νας στην ομάδα!

Πέθανε η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ «Grease» Ολίβια Νιούτον Τζον

Η Μαρία Ανδρούτσου φουλ γυμνασμένη με το μαγιό της σε αυλή (ΦΩΤΟ)