Αλ. Νικολαΐδης: «Ο Μητσοτάκης άδειασε Πέτσα και Αυγενάκη, η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο»

Αλ. Νικολαΐδης: «Ο Μητσοτάκης άδειασε Πέτσα και Αυγενάκη, η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σχόλιο του για τη στροφή 180 μοιρών στην πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με το άνοιγμα των γηπέδων, κατέθεσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πάνω του τη διαχείριση του ζητήματος σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, ανακαλώντας τη σχετική απόφαση όπως αυτή είχε ανακοινωθεί τη Δευτέρα (19/10) από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας την κατάσταση, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έγραψε στα social media:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί υπερθεμάτιζε για την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού κύριου Αυγενάκη σχετικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα εν μέσω πανδημίας. Δυο ώρες αργότερα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να αδειάσει πανηγυρικά και τον υφυπουργό του και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αν θέλει να κάνει καψώνια στους υπουργούς του είναι δικαίωμά του. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο με την πανδημία.

Το αλαλούμ, οι καθημερινές παλινωδίες και οι κινήσεις πανικού έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην δραματική αύξηση των κρουσμάτων αλλά και στην ολοένα και διογκούμενη δυσπιστία των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X