Η εξήγηση που δεν μεταφράστηκε ποτέ!

Η εξήγηση που δεν μεταφράστηκε ποτέ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για μία ατάκα του Καρέρα που δεν ειπώθηκε ποτέ και μία εξήγηση που δεν άκουσε κανένας γιατί η ΑΕΚ είναι ανίκανη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το βράδυ της Κυριακής ο κόσμος της ΑΕΚ είναι έξαλλος και με το δίκιο του με τον Μάσιμο Καρέρα.

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει ότι παίξαμε καλά»! «Μας δουλεύεις ρε Καρέρα;». Αυτές είναι οι πιο light ατάκες που ειπώθηκαν από κιτρινόμαυρα χείλη, ή γράφτηκαν στα social media.

Μεταξύ μας, όποιος και αν είπε αυτά ή κάτι χειρότερο δίκιο είχε. Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν αποκρουστική! Άθλια! Φοβική! Κανένας προπονητής δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν η ομάδα του έχει τέτοια εικόνα.

Το κωμικοτραγικό αυτής της υπόθεσης, είναι ότι ο Μάσιμο Καρέρα δεν είπε ΠΟΤΕ ότι «παίξαμε καλά», λέξεις που έγιναν ΤΙΤΛΟΣ σε πολλά ειδησεογραφικά site και ατάκα χλευασμού από εχθρούς και… φίλους!

Όποιος έχει δει το flash interview του Καρέρα και έχει γνώσεις ιταλικών, μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει τι έχει πει. Αν δεν έχει και γνωρίζει κάποιον μπορεί πάλι να διαπιστώσει πως άλλα ρωτήθηκε, άλλα του μετέφεραν, άλλα απάντησε και άλλα άκουσε ο κόσμος!

Αυτό που είπε ο Καρέρα και βγήκε προς τα έξω δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Δεν είναι εύκολη η δουλειά του διερμηνέα. Κάθε άλλο. Μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα κάποιος αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Και το βράδυ της Κυριακής η ίδια η ΑΕΚ εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Μάσιμο Καρέρα. Διότι αυτό που είπε ο Ιταλός προπονητής και βγήκε προς τα έξω δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ μεταφέρθηκε ότι είπε: «Είναι ένα δίκαιο σκορ το 1-1, προσπαθήσαμε να παίξουμε με κάτω την μπάλα περισσότερο, ενώ ο αντίπαλος είχε πολλές ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα κάτω, δεν είχαμε καλές μεταβιβάσεις και στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ, νομίζω παίξαμε καλά γενικά».

Τι ακριβώς είπε ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ για την εικόνα της ομάδας του; «Ξεκινήσαμε να προετοιμάζουμε το παιχνίδι. Είχαμε δύο τραυματισμούς (του Σιμόες και του Ινσούα) που μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Είχαμε δύο προπονήσεις για να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μόλις προχθές αλλάξαμε τον τρόπο που θα παίξουμε. Κάναμε πολλά λάθη στη μεταβίβαση της μπάλας από την άμυνα. Αν λοιπόν λάβω υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα, δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος».

Όπως γίνεται αντιληπτό, από το «νομίζω παίξαμε καλά γενικά» μέχρι το… «Αν λοιπόν λάβω υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα, δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος», υπάρχει τεράστια απόσταση. Είναι η μέρα με τη νύχτα.

Γιατί όμως έγινε αυτό; Γιατί εμφανίστηκε ο Καρέρα σαν ένας τύπος που δεν ξέρει που βρίσκεται; Γιατί η ΑΕΚ δεν κάνει ούτε τα βασικά! Από την αρχή της σεζόν υπήρχε θέμα με τον διερμηνέα του Μάσιμο Καρέρα, Ρικάρντο Παπαδημητρίου. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε πει αρχικά «όχι» στην ΑΕΚ, αλλά τελικά τον Σεπτέμβριο επέστρεψε στη θέση του.

Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος αναγκάστηκε να φύγει εκτός Ελλάδας και η ΑΕΚ αντί να βρει κάποιον επαγγελματία διερμηνέα, χρησιμοποίησε τον φυσιοθεραπευτή της β’ ομάδας, που έχει σπουδάσει στην Ιταλία!

Ο Λευτέρης Ταμβάκης έκανε ότι του ζήτησαν, βοήθησε στη διερμηνέα επειδή του ζητήθηκε, αλλά επειδή δεν είναι η δουλειά του δεν κατάφερε να αποδώσει σωστά, ούτε τις ερωτήσεις, ούτε τις απαντήσεις του Καρέρα, με αποτέλεσμα να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα, αφού τον εμφάνισε να λέει πράγματα που δεν έχει πει!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως η έλλειψη σοβαρής και επαγγελματικής λειτουργίας του club εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τον προπονητή και την ίδια την ομάδα! Το έχω ξαναγράψει. Η προχειρότητα και ο «ωχαδερφισμός» που λειτουργεί το club σε κάποιες περιπτώσεις είναι παράδειγμα προς αποφυγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X