Το παρασκήνιο για την απόφαση να μπει «stop» στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Το παρασκήνιο για την απόφαση να μπει «stop» στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Πως πήρε την απόφαση ο Μητσοτάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κυβέρνηση μετά την ανακοίνωσή της το απόγευμα της Δευτέρας, αποφάσισε να βάλει «stop» στους φιλάθλους στα γήπεδα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, την συγκεκριμένη απόφαση την πήρε πάνω του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι μόνο για την λάθος εικόνα που θα έδινε η χώρα αλλά και για το υγειονομικό καλό το πρωί της Τρίτης!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά και τι προκύπτει από το ρεπορτάζ. Οντως, το απόγευμα της Δευτέρας υπήρχε η ανακοίνωση από την Κύβερνηση η οποία άναβε το «πράσινο φως» για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα! Μία απόφαση που φυσικά ήρθε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων! Μία απόφαση όμως που δεν ήταν ομόφωνη, αλλά πλειοψηφιακή…

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεδιάσκεψη με τον περιφερειάρχη Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος τόσο ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας όσο και οι Νίκος Χαρδαλιάς, Σωτήρης Τσιόδρας κ.α.

Με την Αττική να βρίσκεται ήδη στο πορτοκαλί και την Θεσσαλονίκη να οδεύει προς τα εκεί συζητήθηκε και η απόφαση των λοιμωξιολόγων για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Στην κουβέντα που έγινε υπήρξε έντονος προβληματισμός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν λήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αλλά το πρωί της Τρίτης στο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός το πήρε πάνω του κρίνοντας πως μια τέτοια κίνηση «θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες», όπως έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, αλλά και πως με την Αττική στο πορτοκαλί και την Θεσσαλονίκη να… κοντεύει θα επιβαρυνόταν η κατάσταση!

πηγή Gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X