Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας: Η νο1 αιτία θανάτου τις επόμενες δεκαετίες που θα ξεπεράσει καρκίνο και κορωνοϊό

Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας: Η νο1 αιτία θανάτου τις επόμενες δεκαετίες που θα ξεπεράσει καρκίνο και κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μπορούσε να πει κανείς- σύμφωνοι, με μια δόση δραματοποίησης- ότι ζούμε, πια, σε μια… αεισκότεινη εποχή, στην οποία το ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή κρατά ο απεχθής κορωνοϊός. Τα νούμερα των κρουσμάτων και των συνανθρώπων μας που δεν τα κατάφεραν συνεχίζουν να ανεβαίνουν, παρά το γεγονός πως αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και η δική μας, τα έχουν πάει αρκετά καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Covid-19 «ευθύνεται», μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, για περισσότερους από 1.117.572 θανάτους παγκοσμίως (σε σχεδόν 40.348.737 καταγεγραμμένα κρούσματα), με το νούμερο, δυστυχώς, ν’ αναμένεται ν’ αυξηθεί κι άλλο με το πέρασμα του χρόνου.

Ωστόσο, όσο σκληρό και αποκρουστικό κι αν ακούγεται αυτό, οι συγκεκριμένοι αριθμοί δεν (θα) είναι τίποτα σε μερικά χρόνια, μιας και έρχεται ένα παρόμοιας «υφής» τέρας που αναμένεται να στοιχίζει ετησίως την ζωή σε άνω των 10.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως- μια σκέψη που προκαλεί αποτροπιασμό και είναι δυσκολοχώνευτη, καθώς το συγκεκριμένο νούμερο θα ξεπεράσει τη νο1 αιτία θανάτου στον κόσμο (τον καρκίνο, φυσικά).

πηγή: Menshouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X