Μέχρι τη Βουλή έφτασε η κίνηση του Αγουέρο να πιάσει τη βοηθό

Μέχρι τη Βουλή έφτασε η κίνηση του Αγουέρο να πιάσει τη βοηθό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα συζήτησης ακόμη και στο αγγλικό κοινοβούλιο έγινε η κίνηση του Σέρχιο Αγουέρο να πιάσει ελαφρά από τον λαιμό τη βοηθό διαιτητή στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ (1-0). Ο Αργεντινός επιθετικός διαμαρτυρόταν για ένα πλάγιο και προχώρησε σε αυτή τη χειρονομία που προκάλεσε σάλο, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του.

Η υπουργός Εργασίας, Ροζενα Αλιν Καν, σχολίασε το περιστατικό: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Αγουέρο; Ειναι εντελώς απαράδεκτο», έγραψε στο Twitter. Η βουλευτής Άλισον ΜακΓκοβερν ανέφερε με τη σειρά της: «Αυτό που έκανε ήταν φρικτό. Πάρε τα χέρια σου από τον λαιμό της!».

Ο Αγουέρο δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον υπερασπίστηκε. «Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Ο Σέρχιο είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X