Ολυμπιακός: Με Πέπε και Ντρέγκερ κόντρα στην Μαρσέιγ

Ολυμπιακός: Με Πέπε και Ντρέγκερ κόντρα στην Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέπε και ο Μοχάμεντ Ντρέγκεραναμένεται να βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

Στην αποστολή για να δώσει λύσεις από τον πάγκο φαίνεται πως θα είναι και ο Βινάγκρε. Εκτός αποστολής θα είναι ο Μπρούμα, καθώς αισθάνεται μικροενοχλήσεις και γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό τιμ της ομάδας του Πειραιά να προλάβει το ματς με την Πόρτο.

Τόσο ο Πορτογάλος μέσος Πέπε όσο και ο 24χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ Μοχάμεντ Ντρέγκερ προπονούνται κανονικά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πέπε έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο Ντρέγκερ που αγωνίστηκε και στις φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής Τυνησίας περιμένει το… κέλευσμα του Πορτογάλου τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε, δεν είναι έτοιμος στο 100% από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο παιχνίδι των Ελπίδων της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ. Όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να τον δηλώσει στην αποστολή για να δώσει ανάσες στον Χοσέ Χολέμπας προερχόμενος από τον πάγκο.

Αναφορικά στον 25χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Μπρούμα, ο Πέδρο Μαρτίνς τον απέκλεισε από την τελική 20άδα, όσο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, που συνοδεύτηκε με νίκη 4-0 για τους Πειραιώτες. Ο Μπρούμα κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να δώσει το «παρών» απέναντι στους «Δράκους» στην Πορτογαλία, την επόμενη εβδομάδα, αλλά ακόμη και αυτή η περίπτωση φαντάζει δύσκολη προς το παρόν.

Την Τρίτη (20/10) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη ενόψει της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X