«Τρένο» για τις κούπες!

Το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο θέμα των τραυματισμών και η δουλειά τους απέδωσε

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της Α’ φάσης πετυχαίνοντας τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από τις έξι νίκες.

Η «Ένωση» βρίσκεται σταθερά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον έχει μπροστά της τρεις περίπου εβδομάδες για να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου η ΑΕΚ έχει ρεπό ενώ ακολουθεί και η διακοπή για δύο εβδομάδες λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής που επιτρέπει στον προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια να δώσει ακόμα περισσότερο βάρος στα στοιχεία που θέλει να δει από την ομάδα του μέσα στο γήπεδο. Σε αυτά τα πρώτα έξι ματς ουσιαστικά η ΑΕΚ έδωσε δύο δυνατά παιχνίδια με Διομήδη και Ολυμπιακό καθώς τα υπόλοιπα για τις δυνατότητες της ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του «Δικεφάλου» είναι πως η ομάδα έβγαλε χωρίς σημαντικές απουσίες και τραυματισμούς το πρώτο αυτό μέρος του πρωταθλήματος πράγμα διόλου τυχαίο. Όλο το προπονητικό τιμ γνώριζε πως μετά την μακρά απουσία λόγω της περσινής διακοπής υπήρχε κίνδυνος τραυματισμών και εκπόνησε ένα ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν οι αθλητές και να επανέλθουν όσο πιο σταδιακά γίνεται σε φουλ ρυθμούς. Η ομάδα έβγαλε αυτούς τους δύο σχεδόν μήνες με τις μικρότερες απώλειες και πλέον έχει τον χρόνο για να κάνει μια ακόμη μίνι προετοιμασία θέτοντας τις βάσεις για τη δύσκολη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X