Βαρούχας: «Κανένα πέναλτι στον ΠΑΟΚ!»

Βαρούχας: «Κανένα πέναλτι στον ΠΑΟΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Βαρούχας είδε το σωστό ματς σε αντίθεση με τον Τάσο Κάκο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για 3-4 περιπτώσεις πέναλτι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM δεν υπάρχει παράβαση σε καμία από αυτές τις φάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Κάκος είδε… άλλο ματς, λέγοντας χθες πως υπάρχουν δύο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (Στίλερ): «Στο 14’ ο ΠΑΟΚ ζητά πέναλτι για χέρι του Σάκχοφ. Ο Μάτος όμως έχει βάλει το χέρι στον παίκτη της ΑΕΚ και η μπάλα κάνει καραμπόλα και βρίσκει το χέρι του Ουκρανού. Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Στο 19’ ο Τζόλης πέφτει στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά έχει πατήσει την μπάλα και δεν υπάρχει τίποτα. Στο 26’ ο Τζόλης σκοράρει, αλλά ακυρώνεται σωστά με το VAR γιατί η μπάλα έχει βρει στο χέρι του και αποκτά πλεονέκτημα. Στην πτώση του Ζίφκοβιτς που ζητά πέναλτι ο ΠΑΟΚ, είναι μια φάση που πρέπει να δεις από πολλές πλευρές για να βγάλεις συμπέρασμα. Αν δεις τη φάση από μπροστά, θα νομίζεις ότι ο Κρίστισιτς έκοψε το πόδι του αντιπάλου του. Θα δείτε όμως από το πλάνο από πίσω ότι ο Ζίφκοβιτς γλιστρά πρώτα και δεν υπάρχει επαφή. Υπάρχει δηλαδή διεκδίκηση, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Επίσης δεν είναι δυνατό να πούμε ότι είναι πέναλτι η φάση του Μάτος με τον Λόπες. Βρίσκει την μπάλα ο Μάτος και συγκρούονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X