Noor1: Σήμερα η ετυμηγορία για το ναρκοπλοίο

Παραιτήθηκε η ανακρίτρια της υπόθεσης του Noor 1, Καλλιόπη Μάντακα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια δίκη, που καθυστέρησε να ξεκινήσει καθώς επί 18 μήνες καθαρογραφόταν η απόφαση του Πρωτοδικείου, μια δίκη που διεξήχθη στις δικαστικές αίθουσες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (πλην της «Εφ.Συν.» και 1-2 μέσων ακόμα), για μια υπόθεση με πολλές άγνωστες πτυχές αλλά με «μια δεμένη» δικογραφία, σύμφωνα με την εισαγγελέα της πρώτης δίκης Μαρία Τρουπή, χάρη στη συστηματική προσπάθεια των λιμενικών που συνέλαβαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και κατάσχεσαν τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης των τελευταίων δεκαετιών στην Ευρώπη.

Το «σαπάκι», όπως αποκαλούν αρκετοί μάρτυρες το Noor One, που ναυπηγήθηκε το 1963 στη Νορβηγία, είχε ελάχιστη χωρητικότητα και άλλαζε συνεχώς σημαίες ευκαιρίας και ονόματα. Πριν μετονομαστεί σε Noor λεγόταν «Κύθνος» και είχε καπετάνιο τον χρυσαυγίτη Κούζηλο. Ενα σαπιοκάραβο που, όπως διαφαίνεται, έκανε τοπικούς πλόες λαθραίων πετρελαίων στον Περσικό Κόλπο και προοριζόταν να πάει για διάλυση, έγινε η πολύφερνη νύφη που έφερε κοντά Ελληνες επιχειρηματίες, εφοπλιστές, καπετάνιους και ναυλωτές πριν ξεκινήσει για το τελευταίο του ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X