Λόπες: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, μας αφήνει μία πικρία το γκολ στο τέλος»

Λόπες: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, μας αφήνει μία πικρία το γκολ στο τέλος»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ελντερ Λόπες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έκανε ο Ελντερ Λόπες.

Για το ματς;

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ηταν ισορροπημένο. Δεν υπήρξαν μεγάλες φάσεις από τις δυο ομάδες. Στο τελευταίο πεντάλεπτο νιώσαμε μία μεγάλη πίεση απ’ τον ΠΑΟΚ. Είχαμε γενικά τον έλεγχο. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα».

Τι έφταιξε και δεν κράτησε η ΑΕΚ τη νίκη ως το τέλος;

«Οσον αφορά τον Μιτάι, θέλω να πω ότι είναι ένα παιδί 17 ετών. Δουλεύει σκληρά και σοβαρά. Τα πήγε πολύ καλά και θέλω να του δώσω συγχαρητηρία. Για το ματς, πιστεύω ότι ήταν ισορροπημένο. Διατηρήσαμε τον έλεγχο. Είχε την κατοχή, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μας ανησύχησε. Μας αφήνει μια πικρία το γκολ στο τέλος, γιατί θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη».

Για το ματς με την Μπράγκα που έρχεται;

«Αυτό που θα προσπαθήσουμε απ’ την πλευρά μας είναι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο EuropaLeague. Είναι καλή ομάδα η Μπράγκα. Εχει καλούς παίκτες. Εχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα».

Για τον αγωνιστικό «Γολγοθά» που ξεκίνησε, τους τραυματισμούς και το ρόστερ;

«Είναι σημαντικές οι απουσίες, λείπουν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι έρχονται να δώσουν λύσεις δεν είναι ικανοί. Πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του προπονητή. Είτε παίζει κάποιος, είτε όχι η συμπεριφορά όλων πρέπει να είναι ίδια για να «κερδίζουμε» τον προπονητή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X