Αγωνία για τις εξετάσεις Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ

Αγωνία για τις εξετάσεις Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ περιμένουν στη Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ περιμένουν στη Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός στόπερ εγκατέλειψε το χθεσινό ντέρμπι με την Έβερτον (2-2) μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα του γκολκίπερ Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο τραυματισμός του στο γόνατο φαίνεται σοβαρός και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, που θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής πήγε για εξετάσεις και αποχώρησε λίγες ώρες αργότερα με πατερίτσες. Τα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα, αλλά ο 29χρονος άσος δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο. Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για την κατάσταση του αμυντικού ογκόλιθου της ομάδας του. «Δεν φαίνεται καλός ο τραυματισμός του», αρκέστηκε να πει.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός επέκρινε τον Πίκφορντ για τον τρόπο που μπήκε στη φάση. «Δεν θέλω να πω ότι ήθελε να τον τραυματίσει, αλλά ήταν μια επέμβαση που δεν μπορεί να κάνει ένας τερματοφύλακας μέσα στην περιοχή».

Τραυματίας αποχώρησε και ο Τιάγκο Αλκάνταρα, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ριτσάρλισον ο οποίος αποβλήθηκε στη συγκεκριμένη φάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X