Τάσος Τσατάλης: «Η ΑΕΚ θα είναι όπως πρέπει και θα κερδίσει!» (VIDEO)

Τάσος Τσατάλης: «Η ΑΕΚ θα είναι όπως πρέπει και θα κερδίσει!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο της ημέρας από τον Τάσο Τσατάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Τάσος Τσατάλης στο σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ αναφέρεται στο δύσκολο παιχνίδι που έχει η Ενωση μπροστά της, θέτοντας επί τάπητος και το θέμα των απουσιών που έχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Σύμφωνα με τον Τσατάλη όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή – πλην του Λόπες – μπορούν να παίξουν κανονικά και ο Μάσιμο Καρέρα θα είναι σε θέση να παρατάξει ένα καλό και αξιόμαχο σύνολο και να κερδίσει το παιχνίδι.

Η Ενωση για να μην πάρει το αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να είναι είτε άτυχη, είτε να παίξει πολύ άσχημα, καθώς και ΠΑΟΚ θα έχει την σημαντική απουσία του Ελ Καντουρί.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Τάσου Τσατάλη

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X