ΑΕΚ: Πρώτη ιστορική νίκη για τα κορίτσια στο πόλο

ΑΕΚ: Πρώτη ιστορική νίκη για τα κορίτσια στο πόλο
Photo Credits: INTIME

Σημαντική νίκη για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ στη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Α’ Εθνική Κατηγορία Πόλο Γυναικών σημείωσε η ΑΕΚ που επικράτησε εκτός έδρας του ΝΟ Λάρισας με 12-9 για τη 2η αγωνιστική.

Η «Ένωση» πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, φτάνοντας στο τρίποντο που δικαιούνταν και στην 1η αγωνιστική. Οι “κιτρινόμαυρες” έτσι έφτασαν τους 4 βαθμούς στο Πρωτάθλημα και συνεχίζουν με ακόμα καλύτερη ψυχολογία.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με την Πρωτοπαπά (0-1). Οι γηπεδούχες ισοφάρισαν σε 1-1, για να απαντήσει άμεσα η “Ένωση” με τις Λούδη Α. και Ζοφώλη για το 1-3. Οι “κιτρινόμαυρες” ήλεγχαν απόλυτα τον αγώνα και διατηρούσαν το +2, ωστόσο μετά από ένα λάθος έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Λάρισας να μειώσει σε 2-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Λάρισας ισοφάρισε γρήγορα σε 3-3. Η Μπαλωμενάκη έδωσε επιθετική ανάσα για την ΑΕΚ, σκοράροντας για το 3-4, 5′ πριν το ημίχρονο. Η ομάδα της Κικής Λιόση συνέχισε να παίζει ιδιαίτερα δυναμική άμυνα, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα την αντίπαλη επίθεση, και με τη Ζοφώλη να βρίσκει άλλες δύο φορές δίχτυα πήρε προβάδισμα 2 γκολ με 4-6. Στο τελευταίο λεπτό, απάντησε εκ νέου η Λάρισα διαμορφώνοντας το 5-6 του πρώτου μέρους.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, παρά το γκολ της Εύας Λούδη που έδωσε και πάλι “αέρα” δύο τερμάτων στην ΑΕΚ (5-7), οι γηπεδούχες με σερί 3-0 ανέτρεψαν την κατάσταση παίρνοντας τα ηνία του αγώνα με 8-7.

Η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο τέταρτο οκτάλεπτο ισοφάρισε γρήγορα σε 8-8 με την Αναστασία Λούδη. Η άμυνα του “Δικεφάλου” έβαλε δύσκολα για ακόμα μία φορά στις Λαρισαίες και στην άλλη πλευρά της πισίνας με 2 γκολ της Μπαλωμενάκη, η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της “Ένωσης” (9-10, 2:55 πριν το φινάλε). Η Μπαλωμενάκη με άλλο ένα πανέμορφο γκολ “έγραψε” το 9-11, ενώ τη χαριστική βολή έδωσε η Στρατιδάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 9-12.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ, την Τετάρτη (21/10, 21:00) όταν και υποδέχεται τον Εθνικό ΟΦΠΦ στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

ΝΟ Λάρισας – ΑΕΚ 9-12

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-6, 8-7, 9-12.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θεοχάρης): Καζανά, Κομνηνού, Τζελέλη, Καριπίδου Μ. 2, Πρίφτη, Κολτσίδα 2, Μετάξη, Μανιάτη, Χασιώτη, Σολανάκη 2, Ζοφώλη Ν., Καριπίδου Η. 3, Πανοπούλου.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά 1, Λούδη Α. 2, Λούδη Ε. 1, Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη Β. 3, Μπαλωμενάκη 4, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Καράβου, Τσόπελα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X