Καρέρα: «Υπάρχουν λύσεις, θα βρούμε ποια είναι η καλύτερη για τα αριστερά της άμυνας»

Καρέρα: «Υπάρχουν λύσεις, θα βρούμε ποια είναι η καλύτερη για τα αριστερά της άμυνας»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν στάθηκε πολλές απουσίες που έχει η Ενωση για το ματς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν λύσεις».

Όλα όσα είπε στη NOVA ο Μάσιμο Καρέρα:

Πως κύλησε η δουλειά στα Σπάτα στη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων: Δουλέψαμε κανονικά. Από αύριο ξεκινά ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Για το πρόβλημα στα αριστερά: Υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι παίκτες που μπορούν να παίξουν και θα βρούμε τις λύσεις από τους υπόλοιπους. Υπάρχουν λύσεις σήμερα θα δω ποια είναι η καλύτερη για τα αριστερά της άμυνας.

Αν τον προβληματίζουν οι μυικοί τραυματισμοί; Όχι υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές να γίνουν.

Για τους Τάνκοβιτς και Νεντελτσιάρου και την κατάσταση που βρίσκονται: Ο Νέντε είναι λίγο πιο έτοιμος. Ο Τάνκοβιτς θα τον δω και σήμερα και ίσως χρειαστεί κάποιον χρόνο για να δούμε αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ.

Πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ, πως παίζει, θα τον αντιμετωπίσουμε όπως τις άλλες φορές. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει αυξήσει την ποιότητα στους παίκτες, θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X