ΑΕΚ: Νέα ήττα για την Κ19, έχασε εντός από τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Νέα ήττα για την Κ19, έχασε εντός από τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κ19

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ  ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Super League Κ19.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 78ο λεπτό με πέναλτι ο Γκορντεζιάνι, ο οποίος είχε κερδίσει την εσχάτη των ποινών από τον τερματοφύλακα της Ένωσης Αγγελόπουλο, που αναγκάστηκε να τον ανατρέψει όταν του έκλεψε την μπάλα.

Η ΑΕΚ είχε περισσότερες φάσεις στο πρώτο μέρος και στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους, όμως ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο προς το τέλος και εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη.

ΑΕΚ (Η. Καλοπήτας): Αγγελόπουλος, Κάτσικας(82′ Κανελλόπουλος), Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Αρβανίτης(39′ Λαέρτ Πάπα), Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης, Κορομηλάς(72′ Τσαρούχας), Γεωργέας(82′ Χριστόπουλος), Τσιαχματιώτης

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Αβεντισιάν, Κούτσιας (72΄ Κωνσταντέλιας), Κουτεντάκης, Γκορτεζιάνι (83΄ Κιτσάκης), Γρόσδης (83΄ Πιπιλιάρης), Βρακάς (65΄ Πανίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X