Χαρδαλιάς: «Το lockdown στην Κοζάνη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλη τη χώρα»

Κλειδώνει μετά τους 71 διασωληνωμένους: Το «ανεπιθύμητο» μέτρο της κυβέρνησης για να μειωθούν τα κρούσματα

Οσα δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Χαρδαλίας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό υποστήριξε πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι σταθερή αλλά υπάρχει μεγάλη πίεση.

«Όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει για κανένα λόγο να εφησυχάσουμε», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς. Ειδικά για την Κοζάνη, είπε ότι ξεπεράστηκε το κριτήριο της ημερήσιας αυξητικής τάσης κρουσμάτων, ανά 100.000 κατοίκων και γι’ αυτό μπήκε σε «Επίπεδο 4».

Το lockdown στην Κοζάνη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλη τη χώρα, επεσήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Στην περιοχή της Κοζάνης, από 1-17 Οκτωβρίου ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 47 δράσεις. Την περίοδο που βλέπαμε το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιήθηκαν 2.986 έλεγχοι», επεσήμανε ο Υπουργός ο οποίος γνωστοποίησε ότι το Σάββατο θα βρεθεί στην Κοζάνη και τα Ιωάννινα. Οπως προειδοποίησε μάλιστα στα Ιωάννινα, η κατάσταση είναι κρίσιμη.

«Θέλω να τονίσω ότι και στα Γιάννενα η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Για αυτό και απευθύνω έκκληση και στους κατοίκους της Ηπείρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X