ΑΕΚ: Παραμένει στην κεντρική διαχείριση της ΕΡΤ -Αυτά ισχύουν με το εξώδικο της Cosmote TV

ΑΕΚ: Στον... αέρα η πρεμιέρα με τον Ιωνικό Νικαίας! -Δεν πήρε άδεια συμμετοχής για την Basket League!
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΚ

Τις τελευταίες ώρες βγήκε στην επιφάνεια ένα θέμα που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. Η Cosmote TV απέστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ, με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2020-21.

Ένα θέμα που υπό άλλες συνθήκες θα έμοιαζε με βόμβα μεγατόνων, όμως τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι εντελώς διαφορετικά.

Το εξώδικο του συνδρομητικού καναλιού στην Ένωση δεν σχετίζεται με τα δικαιώματα της φετινής σεζόν, στο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά κύριο θέμα αυτού είναι η αποζημίωση που αξιώνει η Cosmote TV από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μια αποζημίωση που φτάνει στο 30% του συμβολαίου που ήταν σε ισχύ μέχρι πρότινος, όταν και η ΑΕΚ βρισκόταν υπό την σκέπη της Cosmote TV και οι εντός έδρας αγώνες της μεταδίδονταν από αυτήν.

Έτσι, το θέμα της κεντρικής διαχείρισης του πρωταθλήματος δεν επηρεάζεται, με την ΑΕΚ να παραμένει πιστή. Άλλωστε αξίζει να αναφέρουμε πως η Ένωση ήταν μία από τις ομάδες που «έτρεξε» από την πρώτη στιγμή το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να πρωτοστατεί στις συζητήσεις με την κρατική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X