ΑΕΚ: Για νέα μετάλλια στο Πανελλήνιο η ξιφασκία

ΑΕΚ: Για νέα μετάλλια στο Πανελλήνιο η ξιφασκία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών είναι η ομάδα Ξιφασκίας της ΑΕΚ το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18/10.

Η «Ένωση» διεκδικεί με όλες τις αξιώσεις τον τίτλο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας και λόγω καλοκαιριού.

Το Σάββατο στις 09:00 θα διεξαχθεί το Ατομικό Αγώνισμα, ενώ την Κυριακή στις 09:00 θα διεξαχθεί το Ομαδικό. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Δημήτρης Καφαταρίδη, Παναγιώτη Κοντοειδή, Βαγγέλη Καλομοίρη, Λουκά Κοσενάκη, Απόστολο Βιδάλη, Μιχάλη Αληφράγκη, Σταύρο Αληφράγκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Έχουμε ετοιμαστεί πολύ καλά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Είναι μία σημαντική διοργάνωση, έστω και εξ αναβολής λόγω της πανδημίας της πανδημίας. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι φυσικά η κατάκτηση του τίτλου, τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό αγώνισμα. Οι αθλητές μας είναι έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούν άψογα“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X