Η ΑΕΚ πάει στα δικαστήρια τον Κούγια για τις απαξιωτικές δηλώσεις κατά παικτών της!

Η ΑΕΚ πάει στα δικαστήρια τον Κούγια για τις απαξιωτικές δηλώσεις κατά παικτών της!
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά του Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Κούγιας ασχολήθηκε με την ΑΕΚ και η ΠΑΕ δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης ο Κούγιας έκανε απρεπή σχόλια για την εικόνα της Εθνικής και για τους διεθνείς της Ενωσης και μετά από αυτό η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τα μέσα που της παρέχει ο νόμος εναντίον του ιδιοκτήτη της Λάρισας για τις σημερινές απαξιωτικές του δηλώσεις για την ποδοσφαιρική αξία των διεθνών παικτών της Ενωσης.

Στις προθέσεις της ΑΕΚ είναι να κινηθεί εναντίον του και με μήνυση και με αγωγή για την απόπειρα μείωσης της προσωπικότητας, αλλά και της ποδοσφαιρικής αξίας των διεθνών (Πέτρου Μάνταλου-Στράτου Σβάρνα) που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ. Επίσης, η ΑΕΚ θα προσφύγει και στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα.

Για την υπόθεση αυτή έχει ήδη δοθεί εντολή στο νομικό επιτελείο της ΑΕΚ να την κυνηγήσει μέχρι τέλους και στα ποινικά αλλά και στα αστικά δικαστήρια, διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X