Σάκχοφ στον ΟΠΑΠ: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (VIDEO)

Σάκχοφ στον ΟΠΑΠ: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Γεβγιέν Σάκχοφ της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το πρόσωπο του ντέρμπι θα είναι ο Γεβγιέν Σάκχοφ, ο οποίος αγωνίστηκε τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ και, μετά από μία σεζόν στη Λέτσε, αποκτήθηκε από την ΑΕΚ.

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στην κάμερα του ΟΠΑΠ εξηγεί πώς νιώθει που θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην ομάδας του και ποιο είναι το κλίμα που συνάντησε στην ΑΕΚ. Μιλάει ακόμα για το Europa League και αναφέρει πώς θα καταφέρει να προκριθεί η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα από τον όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

«Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι ένας σημαντικός μήνας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε πόντο».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Οι συμπαίκτες μου και γενικότερα όλη η ομάδα είναι καταπληκτική. Με καλωσόρισαν πολύ θερμά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Το αντιμετωπίζω ως ένα ακόμα παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα, τίποτα ιδιαίτερο. Θα βρεθώ απέναντι σε μια ομάδα όπου έπαιξα για τρία χρόνια αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τον στόχο του:

«Σίγουρα θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Θέλω να κερδίσω όλα τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου κι να το κερδίσω. Το πιο σημαντικό για εμάς όμως είναι κάθε φορά το επόμενο ματς. Να κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε».

Για το Europa League:

«Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Πρέπει να το πιστέψουμε για να προκριθούμε από τον όμιλο. Αν κάνουμε το καλύτερο δυνατό πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε».

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X