Ο Βαλμπουενά άσκησε κριτική στον Νεϊμάρ

Ο Βαλμπουενά άσκησε κριτική στον Νεϊμάρ

«O Νεϊμάρ απέχει έτη φωτός από Πελέ και Ρονάλντο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε τον Νεϊμάρ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κλήθηκε να σχολιάσει το επίτευγμα του Νεϊμάρ, ο οποίος έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας, αφήνοντας πίσω του τον Ρονάλντο και έχοντας μπροστά του μόνο τον Πελέ.
Με τα τρία γκολ που σημείωσε στη νίκη (4-2) της Βραζιλίας εναντίον του Περού, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ο Νεϊμάρ έφτασε τα 64 τέρματα με την εθνική, ξεπέρασε τον Ρονάλντο (62) και έχει μπροστά του πλέον μόνο τον Πελέ (77).

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού ο 28χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί, απέχει… έτη φωτός από τον «βασιλιά» και το «φαινόμενο».

«Η Βραζιλία έχει παρουσιάσει φανταστικούς παίκτες, θρύλους. Νομίζω ότι από τον Νεϊμάρ, αυτό που του λείπει είναι κερδίζει μεγάλους τίτλους. Έχει κερδίσει μόνο το Champions League με τη Μπαρτσελόνα. Στο Final-8  της διοργάνωσης τον Αύγουστο δεν είχε καλή απόδοση, ενώ τον περιμέναμε, ειδικά στον τελικό όπου δεν ήταν καθόλου καλός εναντίον της Μπάγερν», είπε ο Βαλμπουενά, μιλώντας στα μικρόφωνα του RMC Sport.

«Είναι πολύ μακριά, έτη φωτός από τον Πέλε και τον Ρονάλντο. Λάμπει στο γαλλικό πρωτάθλημα αλλά αυτό το περιμέναμε. Εάν θέλει να πλησιάσει αυτό το είδος παικτών, πρέπει να είναι πολύ πιο συνεπής και αποτελεσματικός σε μεγάλους αγώνες», πρόσθεσε ο άσος του Ολυμπιακού.
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X