Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Ο Γκρανκάσας θυμάται τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ και τις αντιπαραβάλει με την κατάθεση του κ. Μαρινάκη

Οδηγούμαστε προς το φινάλε της πλέον πολύκροτης υπόθεσης στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ξαφνική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων προκειμένου να απολογηθεί στη δίκη για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αποτέλεσε το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Ηταν η πιο σημαντική μέρα σε όλη τη διαδικασία, καθώς με την απολογία του Μαρινάκη δόθηκαν ερμηνείες από το πλέον κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης δημόσια. Ερμηνείες που μπορεί να τις κρίνει ο καθένας και να βγάλει συμπεράσματα. Τα χρόνια πέρασαν, ο καθένας μπορεί να διατυπώνει τη δική του αλήθεια.

Είναι χρήσιμο στη σκέψη του καθενός πάντως, να κάνουμε μια αντιπαραβολή. Να συγκρίνουμε όσα κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, μέσα από τις διαρροές επίσημων εγγράφων της δικογραφίας και να δούμε όσα είπε για την κάθε υπόθεση ο κ. Μαρινάκης. Δείτε και βγάλτε συμπεράσματα:

Για την απόφαση του Εθνικού Γαζώρου από την Εφέσεων, ο κ. Μαρινάκης είπε: Με παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα πάρα πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα. Δεν είπα, ρώτησα, «πρέπει να απορριφθεί η έφεση»; Όταν το συζητάγαμε άλλωστε, αυτό, η απόφαση βγήκε μετά από μια ώρα. Είχε βγει ήδη δηλαδή. Δεν έχει σχέση ο Κουρίδης.

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν! Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Για την παρουσία προπονητή δικής του επιθυμίας επ’ αμοιβή στον Πανιώνιο, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Ο Ελευθερόπουλος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια. Στην Κ17 ήταν ο Μαυρογεννίδης. Για εμάς θα ήταν καλό ο Ελευθερόπουλος να πάει στον Πανιώνιο ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, για να αποκτήσει εμπειρίες για να έρθει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό. Δεν είπα ότι το μισό συμβόλαιο θα το πληρώσει ο Ολυμπιακός, είπα ότι το μισό συμβόλαιο το πληρώνει ο μάνατζερ του.

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Για τη χαρτογράφηση των ΜΜΕ, ο κ. Μαρινάκης είπε: Έχω δύο εταιρίες στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ελέγχομαι από τις αμερικανικές αρχές. Υπάρχουν άνθρωποι που αμφιβάλλουν για να συνεργαστούν μαζί μας.
Συνομιλια Βρετζου-Κουρτακη

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Ο Γκρανκάσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X