Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Ο Γκρανκάσας θυμάται τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ και τις αντιπαραβάλει με την κατάθεση του κ. Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οδηγούμαστε προς το φινάλε της πλέον πολύκροτης υπόθεσης στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ξαφνική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων προκειμένου να απολογηθεί στη δίκη για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αποτέλεσε το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Ηταν η πιο σημαντική μέρα σε όλη τη διαδικασία, καθώς με την απολογία του Μαρινάκη δόθηκαν ερμηνείες από το πλέον κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης δημόσια. Ερμηνείες που μπορεί να τις κρίνει ο καθένας και να βγάλει συμπεράσματα. Τα χρόνια πέρασαν, ο καθένας μπορεί να διατυπώνει τη δική του αλήθεια.

Είναι χρήσιμο στη σκέψη του καθενός πάντως, να κάνουμε μια αντιπαραβολή. Να συγκρίνουμε όσα κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, μέσα από τις διαρροές επίσημων εγγράφων της δικογραφίας και να δούμε όσα είπε για την κάθε υπόθεση ο κ. Μαρινάκης. Δείτε και βγάλτε συμπεράσματα:

Για την απόφαση του Εθνικού Γαζώρου από την Εφέσεων, ο κ. Μαρινάκης είπε: Με παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα πάρα πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα. Δεν είπα, ρώτησα, «πρέπει να απορριφθεί η έφεση»; Όταν το συζητάγαμε άλλωστε, αυτό, η απόφαση βγήκε μετά από μια ώρα. Είχε βγει ήδη δηλαδή. Δεν έχει σχέση ο Κουρίδης.

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν! Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Για την παρουσία προπονητή δικής του επιθυμίας επ’ αμοιβή στον Πανιώνιο, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Ο Ελευθερόπουλος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια. Στην Κ17 ήταν ο Μαυρογεννίδης. Για εμάς θα ήταν καλό ο Ελευθερόπουλος να πάει στον Πανιώνιο ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, για να αποκτήσει εμπειρίες για να έρθει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό. Δεν είπα ότι το μισό συμβόλαιο θα το πληρώσει ο Ολυμπιακός, είπα ότι το μισό συμβόλαιο το πληρώνει ο μάνατζερ του.

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Για τη χαρτογράφηση των ΜΜΕ, ο κ. Μαρινάκης είπε: Έχω δύο εταιρίες στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ελέγχομαι από τις αμερικανικές αρχές. Υπάρχουν άνθρωποι που αμφιβάλλουν για να συνεργαστούν μαζί μας.
Συνομιλια Βρετζου-Κουρτακη

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξαν!

Ο Γκρανκάσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X