Παυλίδης: «Ημασταν καλύτεροι αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε»

Παυλίδης: «Ημασταν καλύτεροι αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Βαγγέλης Παυλίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο έκανε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Στις χαμένες ευκαιρίες της «γαλανόλευκης» στάθηκε ο Παυλίδης, μετά το 0-0 που παραχώρησε η Ελλάδα στο Κόσοβο.  «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι έμεινε το 0-0. Όλα χάνονται κι όλα μπαίνουν. Σίγουρα θα θέλαμε να βάλουμε γρήγορο γκολ να ελευθερωθούν τα πόδια μας, συνεχίσαμε, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», είπε αρχικά ο νεαρός φορ στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Υπήρχε φρεσκάδα μπροστά, είχαμε κάποιες καλές φάσεις. Είναι κάποιες φορές που δεν μπαίνει η μπάλα μέσα, ήταν μια τέτοια σήμερα. Θέλουμε να κερδίζουμε, δεν τα καταφέραμε σήμερα, αλλά κοιτάμε τα άλλα δύο παιχνίδια που αν τα κερδίσουμε θα είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Σίγουρα δεν θέλαμε να φέρουμε ισοπαλία σήμερα, αλλά ό,τι και να γινόταν σήμερα θα θέλαμε νίκες και στα άλλα δύο παιχνίδια και πάμε γι’ αυτό». Κλείνοντας για τον ίδιο σχολίασε πως «να βάλω το γκολ! Αυτό μας έλειπε, η τελική πάσα, το τελείωμα, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, γι’ αυτό μείναμε στο 0-0. Δεν απειληθήκαμε στο ματς, ήμασταν καλύτεροι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X