ΑΕΚ: Συναγερμός για τους τραυματισμούς -Μειώθηκαν οι προπονήσεις λόγω φόβου για νέες απώλειες!

ΑΕΚ: Συναγερμός για τους τραυματισμούς -Μειώθηκαν οι προπονήσεις λόγω φόβου για νέες απώλειες!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο και ο Καρέρα φροντίζει για την συντήρηση των παικτών του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή έχοντας πολλά προβλήματα στην πλάτη της.

Ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία στον τελευταίο αγώνα πριν την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων φάνηκε πως ήταν μόνο ο προάγγελος για την ατυχία της Ενωσης καθώς ακολούθησαν αρκετά προβλήματα. Για λίγες ημέρες έμειναν εκτός προπονήσεων ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Παουλίνιο (επέστρεψαν την Τετάρτη), ενώ εκτός με μυϊκό τραυματισμό τέθηκε και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος χαφ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα απουσίασει για ένα μήνα. Δηλαδή θα χάσει επτά αγώνες των κιτρινόμαυρων, ενώ έδειχνε να είναι σταθερά από τους καλύτερους στην Ενωση. Την στιγμή που είναι ήδη εκτός με τραυματισμό οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Μπακάκης και ο Μάνταλος με τιμωρία.

Αλλά ακόμη και οι δύο που προπονήθηκαν την Τετάρτη, έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και θα πάνε στο ματς της Κυριακής με 2 προπονήσεις.

Η διαχείριση του Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα βλέποντας πως υπάρχουν ήδη αρκετά προβλήματα και το πρόγραμμα της ομάδας του είναι πολύ απαιτητικό από εδώ και στο εξής με αγώνες Κυριακή-Πέμπτη για Ελλάδα και Ευρώπη αποφάσισε να αλλάξει κάποια πράγματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε τρεις ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενώ το Σάββατο έδωσαν φιλικό με τον Ιωνικό στα Σπάτα με τον Ιταλό να κάνει δοκιμές. Την επομένη έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και εν συνεχεία έγιναν τρεις προπονήσεις.

Μάλιστα, παρότι για την Τετάρτη υπήρχε προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, εν τέλει έγινε μονή προπόνηση λόγω φόβου έξτρα επιβάρυνσης, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε ρεπό και για την Πέμπτη στους παίκτες τους. Τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, κάτι που δεν συνηθίζεται.

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι σαφές πως έχει διαπιστώσει ότι οι παίκτες του έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του από τον Αύγουστο. Ενώ, με όσες απουσίες υπάρχουν, οι επιλογές του για 18αδα πια βγαίνουν στο… όριο. Ως εκ τούτου προσέχει για να… έχει. Με την ελπίδα μην βγει και άλλη απουσία προσεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X