Κρίσιμη συνάντηση ΑΕΚ-Περιφέρειας-Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για τα έργα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» (ΦΩΤΟ)

Κρίσιμη συνάντηση ΑΕΚ-Περιφέρειας-Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για τα έργα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της Εντεταλμένης Σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Ευρώπης Κοσμίδη από τη συνάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για το έργα που γίνονται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

H Eντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Ευρώπη Κοσμίδη ανέβασε σχετική ανάρτηση στα social με τη συνάντηση στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα με μεγάλη ικανοποίηση βρέθηκα με την ιδιότητα της Προέδρου στην πρώτη σύγκληση της Επιτροπής παρακολούθησης μεταξύ της περιφέρειας Αττικής και του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου «Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως» για την εκτέλεση του έργου «κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας».

Στη συνάντηση εκτός από τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης έδωσαν το παρών και ο αρχιτέκτονας του γηπέδου κύριος Κυρατσούς Αθανάσιος καθώς και η δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας κ. Ανθή Παπακώστα αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας που πραγματοποιεί την μελέτη Demand καθώς και του αναδόχου.

Eίμαι πραγματικά πολύ περήφανη για την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς το γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί ένα σπουδαίο έργο όχι μόνο για τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, αλλά για όλη την φίλαθλη Ελλάδα που αγαπά το ποδόσφαιρο.

https://www.facebook.com/europekosmidi/posts/1726468304175095

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X