Το πιστέψατε και έγινε!

Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ! - Πρόκριση από μάγκες!
Photo Credits: INTIME

Η πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ είχε ένα μεγάλο μυστικό από την «Ενωσίτικη κάλπη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό έπος. Η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων, που δεν μπόρεσε να νικήσει καν στον τελικό του Κυπέλλου και βρισκόταν σε αγωνιστική κρίση, τα έβαλε και κατάφερε να νικήσει με μια σημαντική δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ έκανε υπέρβαση, εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση. Φαίνεται όμως, πως αυτό το έπος είχε και ένα μικρό μυστικό, αλλά εξαιρετικά σημαντικό.

Ποιο ήταν; Μα η πίστη που είχατε για αυτήν την τεράστια πρόκριση. Πως πιστέψατε απόλυτα εξ αρχής, ότι η ΑΕΚ θα πάρει τη μεγάλη νίκη. Τα αποτελέσματα της «Ενωσίτικης κάλπης» πριν την αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ, δεν άφηναν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Σε ποσοστό που έφτασε στο φοβερό 82%, πιστέψατε πως η Ενωση θα προκριθεί, ενώ μόλις 18% δεν διαισθανόταν την πρόκριση. Που ήρθε τελικά, με μεγαλειώδη τρόπο.

 

[poll id=”382″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X