Η νέα ΑΕΚ στην κρίση σας – Ψηφίστε για το πρόσημο των μεταγραφικών κινήσεων

ΑΕΚ: Το πάρε-δώσε του καλοκαιριού και το «γεμάτο» ρόστερ της σεζόν 2020/21! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» ετοιμάζεται για το κυρίως μενού της νέας σεζόν, με πρώτο ζητούμενο πως θα εμφανιστεί η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν μια μεταγραφική περίοδος διαφορετική από κάθε άλλη. Εν μέσω πανδημίας, τελείως διαφορετική σε χρονική διάρκεια – αφού έφτασε ως τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη – και με την ΑΕΚ να επιχειρεί μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της. Ηταν επόμενο, έπειτα από μια απόλυτα αποτυχημένη περίοδο, η ΑΕΚ να έψαχνε ριζικές ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό, ώστε να δημιουργηθεί ξανά μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική.

Το πάρε δώσε της Ενωσης

Από την ΑΕΚ αποχώρησαν οι Μπάρκας (μεταγραφή – Σέλτικ), Οικονόμου (μεταγραφή – Κοπεγχάγη), Βέρντε (δανεισμός – Σπέτσια), Γιακουμάκης (μεταγραφή – Φένλο), Κλωναρίδης (ελεύθερος – ΑΠΟΕΛ), Χουλτ (ελεύθερος – Ανόβερο), Βράνιες (λήξη δανεισμού – Αντερλεχτ), Αραούχο (λήξη δανεισμού – Λας Πάλμας), Γιούσης (δανεισμός – Παναχαϊκή), Μπάμπης (δανεισμός – Απόλλων Λάρισας), Μπούσης (δανεισμός – Απόλλων Λάρισας), Γιαννούτσος ((δανεισμός – Επισκοπή).

Στη νέα ΑΕΚ, προστέθηκαν οι Τάνκοβιτς (ελεύθερος από Χάμαρμπι), Νεντελτσεάρου (μεταγραφή από Ούφα), Γκαρσία (μεταγραφή από Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Ανσαριφάρντ (ελεύθερος από Αλ Σαλίγια), Σάκχοφ (μεταγραφή από Λέτσε), Χνιντ (μεταγραφή από Σφαξιέν), Ινσούα (ελεύθερος από Παναθηναϊκό), Ραντόνια (μεταγραφή από Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Καρακλάγιτς (μεταγραφή από Προλετέρ). Σε αυτούς πρέπει να συνυπολογίσουμε τον Ιατρούδη που αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη και δόθηκε δανεικός στην Φόλενταμ. Επίσης, ο Ντέλετιτς απέστρεψε από τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης και δόθηκε δανεικός στη Λαμία, ενώ ο Ενομπακάρε αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού και η συνεργασία της ΑΕΚ μαζί του λύθηκε.

Ηδη, τα πρώτα δείγματα γραφής δόθηκαν. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης ξανά, έχει κάνει δύο νίκες σε τρεις πρωταθληματικές αναμετρήσεις και ετοιμάζεται για το κυρίως…μενού. Εσείς, μπορείτε να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για τη μεταγραφική συγκομιδή της ΑΕΚ και να ορίσετε το πρόσημο που πρέπει να μπει.

 

[poll id=”383″]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X