«Διερευνητική επαφή Παναθηναϊκού με Ράις»

Ράις: Σκληρή δουλειά ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρώτη κίνηση για τον Αμερικανό γκαρντ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει εντός των επόμενων ημερών ο Πιερ Τζάκσον, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά μία λύση για τη θέση του πλέι μέικερ.

Οι “πράσινοι” πρόσθεσαν πριν λίγες μέρες τον Κίφερ Σάικς με μηνιαίο συμβόλαιο, ωστόσο όπως αποκαλύπτει το Trifilara.gr στο “ραντάρ” του Τριφυλλιού βρίσκεται και ο Ταϊρίς Ράις.

Οι δύο πλευρές είχαν διερευνητική επαφή τις προγούμενες μέρες αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας, ωστόσο οι συζητήσεις δεν έχουν περάσει στην επόμενη φάση, αφού ο Ράις έχει στα χέρια του πρόταση και από άλλη ομάδα της Euroleague. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αναντολού Εφές ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό γκαρντ, αφού οι Τούρκοι έχουν στα “πιτς” στον Σέιν Λάρκιν.

Ο Ράις φαίνεται να έχει αλλάξει την στάση περί απόσυρσης από την ενεργό δράση, αφού βλέπει πως ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Ο Αμερικανός αποχώρησε και τυπικά από την ΑΕΚ μετά το Final 8 του Basketball Champions League και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μάλιστα ο Ράις δεν έχει αποχωρήσει ακόμα από τη χώρας μας και βρίσκεται στην Αθήνα, κάτι που καθιστά τις συζητήσεις ακόμα πιο εύκολες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Αμερικανός άλλωστε έδειξε στις πρόσφατες εμφανίσεις του με την ΑΕΚ πως μπορεί να προσφέρει λύσεις στον Παναθηναϊκό σε μία θέση που “πονάει”.

Πηγή: trifillara.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X