Κριστιάνο Ρονάλντο: Απομονωμένος βλέπει χαμογελαστός την προπόνηση της Πορτογαλίας (ΦΩΤΟ)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Απομονωμένος βλέπει χαμογελαστός την προπόνηση της Πορτογαλίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε από το μπαλκόνι του δωματίου του την προπόνηση της Πορτογαλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε από το μπαλκόνι του δωματίου του την προπόνηση της Πορτογαλίας, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Φερνάντο Σάντος: «Είναι καλά, θέλει να παίξει, δεν έχει καταλάβει καλά τι του συνέβη».

Δεν κρατιέται… Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από την στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, είναι απομονωμένος στο δωμάτιο του στις εγκαταστάσεις της πορτογαλικής ομοσπονδίας, απ’ όπου παρακολούθησε την προπόνηση των συμπαικτών του, οι οποίοι βρέθηκαν αρνητικοί στο ίδιο τεστ.

«Είναι καλά, θέλει να παίξει. Δεν έχει καταλάβει καλά τι του συνέβη» εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την… επίσκεψη του ιού Covid-19.Κριστιάνο Ρονάλντο: Απομονωμένος βλέπει χαμογελαστός την προπόνηση της Πορτογαλίας (ΦΩΤΟ) Κριστιάνο Ρονάλντο: Απομονωμένος βλέπει χαμογελαστός την προπόνηση της Πορτογαλίας (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X