Εμετικά σχόλια Ραπτόπουλου για Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί παίρνει 800 χιλιάρικα»

Εμετικά σχόλια Ραπτόπουλου για Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί παίρνει 800 χιλιάρικα»

Απίστευτος οχετός για τη Μάγδα Φύσσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο οχετό για τη Μάγδα Φύσσα, εξαπέλυσε ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος σε ανάλυση καφενειακού επιπέδου που έκανε για τη δίκη της Χρύσης Αυγής, συγκρίνοντας μάλιστα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Για τα τεκταινόμενα στη δίκη της Χρυσής Αυγής θέλησε να τοποθετηθεί στην εκπομπή «Μαρμίτα» της Κυριακής, ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, πραγματοποιώντας ένα βλακώδες και εμετικό παραλήρημα με αποδέκτη τη Μάγδα Φύσσα και μία εντελώς άτοπη σύγκριση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη και της δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αρχικά ξεκίνησε την ανάλυση καφενειακού επιπέδου που έκανε, αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Σάκη Ρουβά, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ρόμπα επειδή κράζει τον Ρουβά», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα «βέλη» του προς τον δημοφιλή τραγουδιστή, τον οποίο επίσης αποκάλεσε και αυτόν«ρόμπα» αλλά και «κότα επειδή δεν βγαίνει να τα πει» στον Παύλο Πολάκη και αναγκάζει τον Κωστή Ραπτόπουλο να του τα πει ο ίδιος. Τέλος στήριξε τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία και το σκεπτικό του, στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε στα όπα όπα τη «Χρυσή Αυγή» για να κόβει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία.

Και συνέχισε να «εμβαθύνει» στην ανάλυση του λέγοντας:

«Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Μάλιστα το τελευταίο ενόχλησε πολλούς από τους συνεργάτες της εκπομπής που βρίσκονταν στο πάνελ, οι οποίοι του τόνισαν επανειλημμένως ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για τα λεγόμενα.

Όμως ο αθλητικογράφος συνέχισε κάνοντας άστοχες συγκρίσεις με τον θάνατο του Παντελίδη και την οικογένειά του, λέγοντας ότι τσακώνεται η μάνα και η κοπέλα του Παντελίδη, για το «ποιος θα πάρει λεφτά πάνω από τον πεθαμένο», μάλιστα για να ενισχύσει το παραλήρημα του με «επιχειρήματα», χρησιμοποίησε και αποκόμματα εφημερίδων.

Φυσικά το πάνελ και πάλι αντέδρασαν και του είπαν ότι οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές, όμως ο ίδιος συνέχισε απτόητος λέγοντας «τα ίδια είναι».

Και κατέληξε: «Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου. Και λέτε μετά ο Ραπτόπουλος καπιταλιστής. Ε, βέβαια, εγώ δε θα ζήσω;».

Μάλιστα η αντίδραση των συνεργατών ήταν ξανά άμεση, αφού του είπαν και πάλι ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, ενώ σχολίασαν και την εφημερίδα που επέλεξε για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του.

Δείτε το απόσπασμα από το 18-24′:

Πηγή: Reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X