ΑΕΚ: Το αήττητο στο ΟΑΚΑ, οι πόντοι και τα ευρωπαϊκά γκολ

ΑΕΚ: Το αήττητο στο ΟΑΚΑ, οι πόντοι και τα ευρωπαϊκά γκολ
Photo Credits: INTIME

Ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για την πορεία της ΑΕΚ στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναμένεται να ριχτεί στην μάχη των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ, η οποία θα μετέχει στο 7ο γκρουπ της διοργάνωσης. Αντιμέτωπες θα είναι η αγγλική Λέστερ, η πορτογαλική Μπράγκα και η ουκρανική Ζόρια.

Το ηθικό της Ένωσης είναι στα ύψη μετά τη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ καθώς η ομάδα απέδειξε ότι είναι ικανή για σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη. Σε ακόμα μια επιτυχία και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, θα μπορούσε να συντελέσει το να καταφέρει η «Ένωση» να μείνει αήττητη στο ΟΑΚΑ. Από την απόδοση των μπουκ φαίνεται δύσκολο σαν σενάριο, αλλά όχι απίθανο.

Συνολικά η ομάδα του Καρέρα αναμένεται να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Ιταλός χτίζει ένα σύνολο, του οποίου κυρίαρχο στοιχείο είναι το παιχνίδι ουσίας και το αποτέλεσμα. Ως πιθανότερο φέρεται να είναι το σενάριο να υπάρχουν λίγα τέρματα στα ματς των «κιτρινόμαυρων». Θα σημειώσει η ΑΕΚ Over 7,5 γκολ στον όμιλο;

Η διαδικασία των αγώνων για την ΑΕΚ θα ξεκινήσει στην έδρα της πορτογαλικής Μπράγκα, στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Λέστερ στην Αθήνα. Αμέσως μετά ακολουθούν τα δύο κολλητά παιχνίδια με τη Ζόρια, αν κόντρα στους Ουκρανούς οι κιτρινόμαυροι πάρουν δύο νίκες τότε μπορούν να φτάσουν, αλλά και να ξεπεράσουν τον διψήφιο αριθμό πόντων στον όμιλο. Το Line των στοιχηματικών το συναντάμε στο 7,5, πάντως, με την πλάστιγγα να γέρνει κατά των «κιτρινόμαυρων». Το να μαζέψει το σύνολο του Καρέρα 8 ή περισσότερους πόντους στον όμιλο παίζεται σε απόδοση 2,25.

Συμπερασματικά η ΑΕΚ βρίσκεται σε έναν γκρουπ που αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να πάρει τη πρόκριση και να βρεθεί στη φάση των νοκ άουτ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X