ΕΛ.ΑΣ.: Ηρωίνη βάρους 102 κιλών σε διαμέρισμα στην Αθήνα

ΕΛ.ΑΣ.: Ηρωίνη βάρους 102 κιλών σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο μυστηριώδες ζευγάρι από την Αλβανία, η «ξανθιά» ηρωίνη από το Ιράν αξίας 15.000 ευρώ το κιλό, το Αirbnb διαμέρισμα – καβάντζα και οι μέθοδοι… Αντιτρομοκρατικής που χρησιμοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για να βάλει στο χέρι το καρτέλ της ηρωίνης είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση που εκτυλίσσεται μετά τον εντοπισμό 102 κιλών από το ναρκωτικό αυτό στην Αθήνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα στοιχεία που οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν στείλει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση (μπήκαν στο μικροσκόπιο ακόμη και τρίχες που βρέθηκαν) θα τους οδηγήσουν στα ίχνη του ζευγαριού ενώ τα 102 κιλά της «ξανθιάς» ηρωίνης θα «έσπαγαν» και θα μετατρέπονταν σε 700 για να φθάσουν στα στέκια των τοξικομανών.

Η καβάντζα Αirbnb νοικιάστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου και για είκοσι ημέρες. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της Δίωξης Ναρκωτικών λένε ότι το καρτέλ, θα έσπαγε την ηρωίνη και αφού τη διοχέτευε στα στέκια της Αθήνας στη συνέχεια θα έφευγε από την Ελλάδα.

Το διαμέρισμα-αποθήκη βρίσκεται κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, που προορίζονταν για περαιτέρω διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για περισσότερα από (102) κιλά ηρωίνης, τα οποία εντοπίστηκαν εντός διαμερίσματος, πλησίον του σταθμού Λαρίσης, στην Αθήνα, το οποίο είχε νοικιαστεί με βραχυπρόθεσμη μίσθωση, από 24 Σεπτεμβρίου.

Η κατάσχεση των ναρκωτικών έγινε στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια της οποίας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε και τέθηκε υπό επιτήρηση το διαμέρισμα.

Σε έρευνα που επακολούθησε πρωινές ώρες προχθές (Κυριακή 11 Οκτώβριου) βρέθηκαν εντός του διαμερίσματος (208) συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους (102) κιλών και (685) γραμμ. ηρωίνης, μέσα σε (4) σάκους.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

πηγή protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X