Καταιγίδα στην Αττική: Μεγάλες ζημιές στο Νέο Ηράκλειο (ΦΩΤΟ)

Καταιγίδα στην Αττική: Μεγάλες ζημιές στο Νέο Ηράκλειο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βομβαρδισμένο τοπίο το Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα, από την κακοκαιρία που έπληξε την πόλη τα ξημερώματα.

Μόνο ως απίστευτες μπορούν να χαρακτηριστούν οι εικόνες από το Νέο Ηράκλειο, μετά την κακοκαιρία με την βροχή και τους δυνατούς ανέμους που έπληξε την πόλη τα ξημερώματα.

Ένα πάρκο σχεδόν έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και σχεδόν έχει καταστραφεί, καθώς ο αέρας ξήλωσε δέντρα, έριξε την περίφραξη του γηπέδου μπάσκετ, ενώ έριξε ακόμα και κολώνες της ΔΕΗ.

Έντονα προβλήματα και στην Αττική απο την καταρρακτώδη βροχή

Πάνω από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δένδρων στην Αττική έχει δεχθεί έως αυτήν την ώρα το κέντρο της Πυροσβεστικής, ενώ οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε το λεκανοπέδιο τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι περιοχές που παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και το Μοσχάτο, όπου οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων παρουσιάζουν αυξητική τάση, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα, πολλά από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα βρίσκουν πλημμυρισμένα.

https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/posts/3351656214888624

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X