«Μαύρα» σύννεφα στον Πανιώνιο -Με το εφηβικό στη Β΄ Εθνική

«Μαύρα» σύννεφα στον Πανιώνιο -Με το εφηβικό στη Β΄ Εθνική
Photo Credits: INTIME

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο, που φαίνεται ότι τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί με το εφηβικό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, αλλά θα βασιστεί στους νεαρούς παίκτες.

Ο Πανιώνιος είχε προχωρήσει σε προφορικές συμφωνίες με βαριά ονόματα των Εθνικών Κατηγοριών, αλλά τελικά δεν θα προχωρήσουν μαζί. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα μπορέσει να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις κι έτσι από ότι φαίνεται θα βασιστεί στην εφηβική της ομάδα.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και το plan B της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι να κατέβει με εφήβους, αντί για έμπειρους παίκτες. Από την εφηβική ομάδα, βέβαια, έφυγαν πολλοί παίκτες κι έτσι η ομάδα μοιάζει καταδικασμένη!

Ο Πανιώνιος την άλλη Κυριακή (18/10) θα αγωνιστεί με τη Μεγαρίδα και είναι άγνωστο με ποια σύνθεση και που θα γίνει ο αγώνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X