Απεργία ΜΜΜ την Πέμπτη: Ακινητοποιημένα τα λεωφορεία - Τι θα γίνει με μετρό

Απεργία ΜΜΜ την Πέμπτη: Ακινητοποιημένα τα λεωφορεία - Τι θα γίνει με μετρό

Ακινητοποιημένα θα είναι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου τα λεωφορεία στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακινητοποιημένα θα είναι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου τα λεωφορεία στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της ΟΣΥ, αλλά και στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ κήρυξαν 24ωρη απεργία.

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και οι εργαζόμενοι στο μετρό, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, θα τραβήξουν χειρόφρενο την ίδια ημέρα από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων στη Λειτουργία του Μετρό αναμένεται να προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας.

Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών (ΟΣΜΕ) εκφράζει την αντίθεσή της στην ανάθεση έργου της κρατικής ΟΣΥ στα ιδιωτικά ΚΤΕΛ, κάνοντας λόγο για «ιδιωτικοποίηση της δημόσιας συγκοινωνίας».

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) διεκδικούν μεταξύ άλλων άμεσες προσλήψεις και αγορά ανταλλακτικών για την επισκευή συρμών, μέσα προστασίας, την υπογραφή ΣΣΕ, την επαναπρόσληψη τριάντα καθαριστών, ενώ δηλώνουν την αντίθεσή τους στο «κομμάτιασμα και την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας συγκοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X