Εγκλημα στο Λουτράκι: Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 43χρονης -Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Εγκλημα στο Λουτράκι: Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 43χρονης -Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από τη διπλή δολοφονία στον Φλάμπουρο με θύματα μια 43χρονη μασέζ από την Ουκρανία και έναν 42χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους όσο κυλά ο χρόνος φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού οι εκτιμήσεις των αστυνομικών «δείχνουν» ως δράστη του στυγερού εγκλήματος έναν άνδρα με τον οποίο η 43χρονη μασέζ διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν. Η 43χρονη διέκοψε κάθε επαφή μαζί του και συνέχισε τη ζωή της στο πλευρό του 42χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το σπίτι της.

Εγκλημα στο Λουτράκι: Το κύριο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αρχές

Συνεπώς οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να «τυφλώθηκε» από τη ζήλια και να αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή τόσο της πρώην συντρόφου του, όσο και του 42χρονου φαρμακοποιού.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι μετά το διαζύγιο που πήρε από επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μια κόρη, 20 ετών, φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ωστόσο, η γυναίκα εκτός από την κύρια κατοικία της στο Λουτράκι νοίκιαζε και ένα μικρό απομονωμένο σπίτι στο Φλάμπουρο, κοντά στη θάλασσα. Σπίτι το οποίο φαίνεται να γνώριζε αρκετά καλά ο αλβανικής καταγωγής πρώην σύντροφός της.

Μέχρι στιγμής ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Την ίδια ώρα, από νωρίς το πρωί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» την περιοχή στο Φλάμπουρο, αλλά και το κατάστημα του φαρμακοποιού προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα ξεδιαλύνουν την υπόθεσης της διπλής δολοφονίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα loutraki.blog.gr έχει ζητηθεί παραγγελία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο θυμάτων.

Αναφέρεται ότι τα δύο θύματα εντοπίστηκαν γυμνά μέσα στο σπίτι στο Φλάμπουρο και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας loutraki365 αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της 43χρονης στο Φλάμπουρο, το όχημα της γυναίκας, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμεσα υπήρξε κινητοποίηση από άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης οδηγού, ωστόσο οι αστυνομικές Αρχές δεν μπορούσαν να μπουν στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο δίχως εισαγγελική παρέμβαση. Ωστόσο χθες το πρωί γείτονας της 45χρονης είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτα του σπιτιού της και ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί λίγο αργότερα έφτασαν στο σπίτι στο Φλάμπουρο, ωστόσο η πόρτα ήταν κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο.

Στις 16:15 χθες οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X