Οζίλ: Πήρε μπόνους αφοσίωσης από την Αρσεναλ!

Οζίλ: Πήρε μπόνους αφοσίωσης από την Αρσεναλ!
Photo Credits: INTIME

Τι και αν δεν παίζει; Ο Μεσούτ Οζίλ συνεχίζει να παίρνει λεφτά από την Αρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μεσούτ Οζίλ μπορεί είναι εδώ και αρκετούς μήνες από την Αρσεναλ, όμως συνεχίζει να πληρώνεται. Μάλιστα εκτός από το συμβόλαιο του οι «κανονιέρηδες» του έδωσαν και μπόνους αφοσίωσης.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων» παραμένει εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα, αρνείται να λύσει το συμβόλαιό του ή να πάρει μεταγραφή, απορρίπτει και τις επιλογές που του παρουσιάζονται από την Μέση Ανατολή, αλλά καταφέρνει να απασχολεί τον κόσμο με το ενδιαφέρον που δείχνει για εξωαγωνιστικά θέματα.

Μετά την προθυμοποίησή του να πληρώνει τους μισθούς του ανθρώπου που έβαζε τη στολή της μασκότ, έπειτα από την απόλυσή του την οποία αποφάσισε η διοίκηση, ο Μεσούτ Οζίλ έδειξε την ευαισθησία του για τη Νιγηρία και όσα άσχημα συμβαίνουν εκεί.

Σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, ο Οζίλ έλαβε και το μπόνους… αφοσίωσης στο κλαμπ, φτάνοντας στα 8 εκατομμύρια λίρες, αφού βάσει συμβολαίου έπρεπε να το καταβάλει η ομάδα του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X