Εντίνιο: Τραυματίστηκε σοβαρά - Μάλλον τελειώνει την καριέρα του

Εντίνιο: Τραυματίστηκε σοβαρά - Μάλλον τελειώνει την καριέρα του
Photo Credits: INTIME

Ενα άδοξο τέλος πιθανότατα θα λάβει η καριέρα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Εντίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρός τραυματισμός για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Εντίνιο.

Προς άδοξο τέλος οδεύει η καριέρα του Εντίνιο. Στα 38 του, ο Πορτογάλος άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Κόβα Πιεδάδε της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας και στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την Γκραπ για το Κύπελλο τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Εντίνιο διεκδικώντας την μπάλα μετά από απόκρουση πέναλτι συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η διάγνωση ήταν κάταγμα κνήμης περόνης στο δεξί πόδι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το ματς. Η απώλεια του Εντίνιο, ως παίκτη, ως αρχηγού, ως ανθρώπου, είναι τεράστια για μας. Δεν άξιζε να τελειώσει έτσι την καριέρα του, γιατί ο τραυματισμός είναι πολύ σοβαρός. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει κάτι τέτοιο προς το τέλος της καριέρας σου. Δεν έχω λόγια», τόνισε συντετριμμένος ο προπονητής του, Αντόνιο Περέιρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X