Με βασικό τον Κουτρομάνο η Αναγέννηση

Με βασικό τον Κουτρομάνο η Αναγέννηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με βασικό τον 33χρονο, πρώην άσο της ΑΕΚ, Δημήτρη Κουτρομάνο, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχθηκε στο ΔΑΚ τον ΠΟ Φήκης στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής 2020/21.

Η “κιτρινόμαυρη” παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για πάνω από μισή ώρα αγώνα πήρε εύκολα τη νίκη με σκορ 2-0 “καθαρίζοντας” ουσιαστικά από το ημίχρονο. Μόλις στο 6′ άνοιξε το σκορ, όταν ο Λώττας εκτέλεσε φάουλ, με τον Τζέκο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη για το 1-0. Στο 20′ ο Μπιτέλης με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο. Στο 55′ ο Μπιτέλης αντίκρισε αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα (πρώτη στο 32′) και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η αποβολή είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός με την ομάδα του παλιού άσου της ΑΕΛ και νυν τεχνικού, Μιχάλη Ζιώγα, ωστόσο να μην κινδυνεύει σε καμία περίπτωση, αντίθετα θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια να πετύχει κι άλλα τέρματα. Με τον ΠΟ Φήκης αγωνίστηκε ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργοε Νικλητσιώτης.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Μπακρατσάς (88′ Κοντογεώργος), Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Θεολόγης, Μπιτέλης, Ξέρρας (78′ Εκίζογλου), Τζέκος (60′ Γκουγκούδης), Λώττας (89′ Τσιρογιάννης), Χασομέρης.

ΠΟ Φήκης (Τάκης Ρούσσας): Ράπτης, Γιαννούλας, Γκαντιάς, Δρόσος, Κατσαντώνης, Καλαμάρας, Μπέτσας (56′ Μαντζώρος), Μωραΐτης, Ιωάννου, Διβανές, Νικλητσιώτης.

Πηγή: karditsasport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X