Ιβιτς: Οι σκέψεις του... για το επόμενο καλοκαίρι

Ιβιτς: Οι σκέψεις του... για το επόμενο καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Ο Ιλια Ιβιτς ήδη σκέφτεται τις μεταγραφικές κινήσεις που θα χρειαστεί η ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κάλυψε τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ αυτό το καλοκαίρι και ήδη ο Ιλια Ιβιτς έχει ξεκινήσει να κάνει σκέψεις για το επόμενο.

Για κάθε τεχνικό διευθυντή που σέβεται τον εαυτό του, τη δουλειά του και πάνω από όλα την ομάδα που του παρέχει τη δυνατότητα να κάνει αυτό που τόσο αγαπά, η προετοιμασία για την επόμενη μεταγραφική περίοδο είναι αυτονόητη ασχέτως με τη δουλειά που είχε προηγηθεί, όσο καλή κι αν ήταν αυτή.

Εν προκειμένω λοιπόν ο Ίλια Ίβιτς ήδη ανιχνεύει τις αγορές και μαζί μελέτα τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχει ή να αποκτήσει μελλοντικά το κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Αν και αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δείχνει εξαιρετικά ποιοτική στην αμυντική γραμμή της, έχοντας κλείσει όλες τις τρύπες που τα προηγούμενα χρόνια παρέμεναν ανεξήγητα ανοιχτές, ο τεχνικός διευθυντής βλέπει μπροστά και ήδη έχει στο μυαλό του ότι το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ακόμα ένα κενό, καθώς ο Τσιγκρίνσκι δύσκολα θα ανανεώσει και πάλι συνεργασία του με την ΑΕΚ, αφού θα βαδίζει πια προς το 35ο έτος της ηλικίας του.

Οπότε ο Ιβιτς γνωρίζει ότι πρέπει να είναι έτοιμος για αυτή την περίπτωση, καθώς επίσης και για εκείνες των πλαγίων αμυντικών, αφού από τη δεξιά πτέρυγα δεδομένα θα αποτελέσει παρελθόν ο Παουλίνιο, ενώ οι περιπτώσεις των Μπακάκη και Βασιλαντωνόπουλου θα επανεξεταστούν. Στην αριστερή πλευρά, θεωρητικά υπάρχει ασφάλεια καθώς Εμάνουελ Ινσούα είναι νέο απόκτημα ενώ το συμβόλαιο του Ελντερ Λόπες λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι, ο πρώτος θα έχει κλείσει τα 30 και ο δεύτερος τα 32 χρόνια του. Άρα και σε αυτή τη θέση είναι ξεκάθαρο ότι θα χρειαστεί μία ανανέωση τύπου Ραντόνια.

Πηγή: Sportday

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X