Χαμός στο Λος Αντζελες: Εξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς - Φώναζαν «Κόμπι, Κόμπι» (VIDEO)

Χαμός στο Λος Αντζελες: Εξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς - Φώναζαν «Κόμπι, Κόμπι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Λέικερς κατέκτησαν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λος Αντζελες Λέικερς κέρδισαν τους Χιτ και κατέκτησαν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, με χιλιάδες κόσμου να ξεχύνεται στους δρόνους του κέντρου του Λος Αντζελες για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Με το τέλος του αγώνα, οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης «μπλόκαραν» από τους πανηγυρισμούς, με τους οπαδούς της ομάδας ωστόσο να μην ξεχνούν το αγαπημένο τους «παιδί», τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο Μπράιαντ που έφυγε φέτος πρόωρα από την ζωή, έγινε το κεντρικό σύνθημα των οπαδών των Λέικερς που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τον χαμό του.

Και οι παίκτες εξάλλου στην απονομή, αφιέρωσαν τον τίτλο της ομάδας στον σπουδαίο άσο, δίνοντας χαρά στους οπαδούς τους, μετά από μία χρονιά άσχημη, τόσο λόγω του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, όσο και για αγωνιστικούς λόγους, αφού πέρυσι δεν κατάφεραν καν να μπουν στα πλέι οφ.

Φυσικά μέτρα με μάσκες και αποστάσεις λόγω κορωνοϊού… ξεχάστηκαν καθώς η χαρά ήταν απερίγραπτη για τους οπαδούς των Λέικερς που είχαν να δουν πρωτάθλημα από το 2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X