Μπακασέτας για Σιόβα: «Αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής»

Μπακασέτας για Σιόβα: «Αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής με την Μολδαβία στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε αρχικά για την ήττα από την Αυστρία και την αντίδραση της Εθνικής: «Κάναμε δοκιμές σε εκείνο τον αγώνα, ήρθαν νέα παιδιά και ο προπονητής ήθελε να τους δώσει χρόνο. Ήταν ένα φιλικό θέλαμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα. Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα όπως ήρθε λόγω ενός μικρού… μπλακ άουτ. Στο επόμενο θέλαμε να κυριαρχήσουμε, να βγάλουμε ευκαιρίες και το κάναμε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των συμπαικτών μου και το αποτέλεσμα του αγώνα».

Ο Τάσος Μπακασέτας συνέχισε λέγοντας: «Είναι φυσιολογικό όταν μπαίνεις δυνατά και δεν παίρνεις το γκολ, να υπάρχει ένα μικρό διάστημα που πέφτεις, υπάρχει πίεση ο αντίπαλος έπαιξε μαζική άμυνα. Ήταν σημαντικό το γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ήμασταν πιο ελεύθεροι και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για το δικό του γκολ και την ασίστ στον Μάνταλο είπε: «Δεν σημαίνει κάτι που έβαλα γκολ ή έδωσα ασίστ. Αυτό που μετράει είναι το γκολ για την Εθνική, κοιτάμε την ομάδα όχι τον εαυτό μας και αυτό φαίνεται και στους πανηγυρισμούς».

Για την ενσωμάτωση των καινούργιων παικτών: «Μια ομάδα δουλεύει καλά και όποιοι και να έρθουν μπαίνουν γρήγορα στο κλίμα. Πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση και πειθαρχία και δουλειά όλης της ομάδας είναι να τους ενσωματώσει στο κλίμα. Όταν δουλεύει καλά μία ομάδα τότε και οι νέοι προσαρμόζονται πιο εύκολα».

Για το αν η παρουσία του στην Τουρκία, τον βοήθησε να απελευθερωθεί… αγωνιστικά: «Ποτέ δεν κρύφτηκα. Η απόδοση μου με την Εθνική δε ήταν η αναμενόμενη, αυτή που ήθελα. Έπαιζα σε λάθος θέση, και τώρα που παίζω στην κανονική μου μπορώ να δείξω αγωνιστικό χώρο τα δυνατά μου στοιχεία. Στην Τουρκία ο προπονητής με βάζει στην θέση που φαίνονται τα δυνατά μου σημεία. Ο Ομοσπονδιακός με έχει απελευθερώσει, μου δίνει περισσότερες εντολές που όταν τις εκτελώ κατά γράμμα, τότε φαίνομαι πιο χρήσιμος».

Για το θέμα με τον Σιόβα και την αποχώρηση του από την Εθνική λόγω των δηλώσεων του και πως ήταν το κλίμα στην ομάδα: «Αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής, αυτή η φιλοσοφία αποδεχθήκαμε. Ήταν μία απόφαση που μας ανακοινώθηκε, δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Και πριν τον Δημήτρη και μετά, ακολουθούμε τις επιλογές, την πειθαρχία που έχει βάλει στο εσωτερικό της ομάδας ο προπονητής και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X