NBA: Πρωταθλητές οι Λέικερς -Κέρδισαν τους Χιτ και κατέκτησαν το 17ο τρόπαιο της ιστορίας τους

NBA: Πρωταθλητές οι Λέικερς -Κέρδισαν τους Χιτ και κατέκτησαν το 17ο τρόπαιο της ιστορίας τους
Photo Credits: INTIME

Εφτασαν τους Μπόστον Σέλτικς σε κατακτήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λος Αντζελες Λέικερς επικράτησαν δια περιπάτου των Μαϊάμι Χιτ στον έκτο τελικό, με σκορ 106-93 και κέρδισαν με 4-2 την σειρά. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Λος Αντζελες έφτασε στο 17ο πρωτάθλημα της.

Η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς από την αρχή του αγώνα έβαλε δύσκολα στο Μαϊάμι, φτάνοντας την διαφορά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στους 30 πόντους. Τα τελευταία δύο 12λεπτα ήταν τυπικά διαδικασία με τους Λέικερς να φτάνουν σε τίτλους τους Μπόστον Σέλτικς (επίσης 17 πρωταθλήματα) και τον Λεμπρόν Τζέιμς μαζί με τον Ντάνι Γκριν να γράφουν την δική τους, ξεχωριστή ιστορία.

MVP των τελικών ο Λεμπρόν Τζέιμς -Εγραψε ιστορία με τον Ντάνι Γκριν

Οι Τζέιμς και Γκριν έγιναν ο τρίτος και ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία, που κατακτά τίτλο με τρεις διαφορετικές ομάδες. Οι προηγούμενοι δύο ήταν ο Ρόμπερτ Χόρι (Λέικερς, Χιούστον, Σαν Αντόνιο) και ο Τζον Σάλεϊ (Ντιτρόιτ, Σικάγο, Λέικερς), με τον Λεμπρόν να έχει τίτλους με το Μαϊάμι, το Κλίβελαντ και τώρα τους Λέικερς, κατακτώντας το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Ο Τζέιμς μάλιστα κατέκτησε με… στυλ τον τέταρτο τίτλο του, καθώς έκανε triple double με 28 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ), ενώ πήρε και το βραβείο του MVP της σειράς των τελικών.

Την ίδια ώρα, ο Ντάνι Γκριν έχει κατακτήσει τίτλους με τον Σαν Αντόνιο, πέρυσι με το Τορόντο και φέτος με την παρέα του Λεμπρόν.

Ο Αντονι Ντέιβις πέτυχε έναν δικό του άθλο. Έχει κατακτήσει και τους τέσσερις μεγάλους τίτλους στην καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο: χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ΗΠΑ, χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, πρωτάθλημα στο NCAA και πρωτάθλημα στο NBA.

Επίσης, ο Ραζόν Ρόντο έγινε ο δεύτερος που κερδίζει τίτλο και με τις δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος: τους Λέικερς και τους Σέλτικς…

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X