Με σούπερ Μάνταλο-Μπακασέτα η Εθνική 2-0 την Μολδαβία

Με σούπερ Μάνταλο-Μπακασέτα η Εθνική 2-0 την Μολδαβία
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα πήρε το τρίποντο που χρειαζόταν με τον Πέτρο Μάνταλο να κάνει εξαιρετική εμφάνιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα πήρε το τρίποντο κόντρα στην Μολδαβία με 2-0 για την τρίτη αγωνιστική του Nations League και παίρνει πλέον προβάδισμα για την… άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Τάσος Μπακασέτας ήταν οι διακριθέντες της γαλανόλευκης όχι μόνο για τα δύο τέρματα που σημείωσαν αλλά και για την γενικότερη παρουσία τους.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Κουρμπέλης με ένα σκάψιμο της μπάλας, βρήκε τον Παυλίδη που κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή από τον Ποσμάκ για να το αξιοποιήσει ο Μπακασέτας που έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Μια εξαιρετική ασίστ του άσου της Αλάνιασπορ, έδωσε την ευκαιρία στον Μάνταλο να σκοράρει στο 50’ με αριστερό σκαστό σουτ. Ο Ναμάσκο με τις αποκρούσεις του, αλλά και η ατυχία του Φορτούνη που σημάδεψε το δοκάρι στο 90+1’ και στο 90+3’ έβαλαν στοπ στην άνοδο του δείκτη του σκορ. Οι Μολδαβοί έχασαν την ευκαιρία ν’ ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 88’ με τον Βλαχοδήμο, να σταματάει τον Μιλιντσεάνου σε πέναλτι που έκανε ο Ρότα στον Ράπτσουκ.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69΄ Ρότα), Σβάρνας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (83΄ Μπουχαλάκης), Ζέκα, Λημνιός (76΄ Πέλκας), Μπακασέτας, Μάνταλος (69΄ Φορτούνης), Παυλίδης (83΄ Φούντας)

ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Αρμάς, Πόσματς, Μούντρατς, Ρέαμπτσιουκ, Τσότσιουτς, Πλάτιτσα, Καϊμάκοφ (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (76΄ Ράτσου), Ράτσα (66΄ Μαραντίτσι), Νικολαέσκου (58΄ Μιλιντσεάνου)

Το πανόραμα του 3ου ομίλου της 3ης ζώνης:

  • Ελλάδα – Μολδαβία 2-0 (45+2’ πεν. Μπακασέτας, 50’ Μάνταλος)
  • Κόσοβο – Σλοβενία 0-1(22’ Βούκιτς)

Η βαθμολογία

Ελλάδα 7
Σλοβενία 7
Κόσοβο 1
Μολδαβία 1

Επόμενη αγωνιστική:

  • Ελλάδα – Κόσοβο
  • Μολδαβία –Σλοβενία

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X