Ασταμάτητη Μπούργος κέρδισε και την πρωταθλήτρια Μπασκόνια

Ασταμάτητη Μπούργος κέρδισε και την πρωταθλήτρια Μπασκόνια
Photo Credits: INTIME

Στο 4-1 το ρεκόρ της ομάδας του Πεναρόγια που πηγαίνει από νίκη σε νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του BCL η Μπούργος έριξε στο καναβάτσο και την Μπασκόναι, κάνοντας μια τρομερή ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, καθώς επικράτησε με 91-89.

Ένα ακόμα θρίλερ στην ACB. Η Μπασκόνια έφτασε μια… ανάσα από μια πολύ σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα, όμως η Μπούργος ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει. Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την 100άρα απέναντι στην Σαραγόσα, μεσοβδόμαδα, η Μπούργος ανέβηκε στο 4-1 και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της ACB.

Η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια, παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 86-89, 40” για το τέλος, δεν παρέδωσε τα όπλα. Αρχικά ο Μπενίτε με τρίποντο ισοφάρισε σε 89-89 και στη συνέχεια, μετά από καλή άμυνα, ο Ριβέρο σκόραρε και έγραψε το 91-89, 3” πριν το τέλος. Ο Βιλντόζα αστόχησε στο τελευταίο σουτ και η Μπούργος πανηγύρισε μία ακόμα σπουδαία νίκη.

Ο Ντέγιαν Κράβιτς με 16 πόντους και ο Άλεξ Ρένφρο με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ ηγήθηκαν για την ομάδα τους. Τους ακολούθησε ο Βίτορ Μπενίτε με 14 πόντους. Από την Μπασκόνια, οι 19 πόντοι του Ρόκας Γκιεντράιτις (με 8 ριμπάουντ) και οι 18 του Λούκα Βιλντόζα δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X