Παναθηναϊκός: Υποψήφιος ο Χιμένεθ -Τελειώνουν άμεσα Πογιάτος-Ρόκα

Παναθηναϊκός: Υποψήφιος ο Χιμένεθ -Τελειώνουν άμεσα Πογιάτος-Ρόκα
Photo Credits: INTIME

Είναι πλέον θέμα... ωρών το "διαζύγιο"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Ζοσέ Μαουρίσιο δεν (θα) είναι η μοναδική “μεγάλη” εξέλιξη στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, αφού επίκεινται πολύ μεγάλες αλλαγές. Σύμφωνα με το Sport24.gr, η διοίκηση του “τριφυλλιού” κι εν προκειμένω ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει την οριστική απόφαση να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές μετά το αποκαρδιωτικό ξεκίνημα της ομάδας και θα “τελειώσει” άμεσα τόσο τον Τσάβι Ρόκα, όσο και τον Ντάνι Πογιάτος.

Είναι πλέον θέμα… ωρών το “διαζύγιο” ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί από τούδε και στο εξής με νέο τεχνικό διευθυντή και νέο προπονητή. Και βεβαίως όλο αυτό δεν είναι… απόφαση της στιγμής, αλλά μία σκέψη που έχει ωριμάσει στο μυαλό του μεγαλομετόχου του “τριφυλλιού”, ο οποίος από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει οδηγία σε συνεργάτες του να επικοινωνήσουν με μεγάλα γραφεία της Ευρώπης, προκειμένου να φέρουν προτάσεις για νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Ο Αλαφούζος έχει άρει πλέον την εμπιστοσύνη του προς τον Ρόκα, όπως φάνηκε σε απόλυτο βαθμό πλέον και στο θέμα της μεταγραφής του Μαουρίσιο, όπου ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή. Κι ενημερώθηκε μάλιστα το μεσημέρι της Κυριακής από τα sites, πως η μεταγραφή (ενός παίκτη που ο ίδιος είχε “κόψει” πριν δέκα μέρες), προχωράει κανονικά!

Μέσα στο σαββατοκύριακο έγιναν επαφές και με κάποιες περιπτώσεις το θέμα πλέον δείχνει να είναι προχωρημένο. Όπως ειλημμένη είναι αντίστοιχα και η απόφαση για να “τελειώσει” από τον Παναθηναϊκό το καταλανικό δίδυμο.

Δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στις επόμενες 48 ώρες να υπάρξει νέος προπονητής στον σύλλογο κι αντίστοιχα νέος τεχνικός διευθυντής, αφού οι επαφές που έχουν γίνει με ορισμένους υποψηφίους είναι σε προχωρημένο επίπεδο και πλέον οι “πράσινοι” βρίσκονται κοντά στην τελική επιλογή.

Μία από αυτές είναι του πρώην προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, που κυκλοφορεί ελεύθερος. Σύμφωνα δε, με κάποιες άλλες πληροφορίες από την Ισπανία στα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι του Παναθηναϊκού, είναι κι αυτό του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μαζί με άλλες δύο περιπτώσεις. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X